Paikallista
palvelua, valtakunnallisin voimin

Ekokuljetus on Kokkolan alueen johtava jätehuoltoyhtiö, joka tarjoaa jätehuolto-, materiaalinkäsittely-, loka- ja vaihtolavapalveluita sekä WC-vuokrausta. Olemme osa kotimaista Fluo-konsernia.

Ekokuljetus on osa Fluo-konsernia.

Ekokuljetus on Kokkolan alueen johtava jätehuoltoyhtiö, joka tarjoaa jätehuolto-, materiaalinkäsittely-, loka- ja vaihtolavapalveluita sekä WC-vuokrausta. Ekokuljetus syntyi vuonna 2017, kun yhteensä yli vuosisadan edestä jätehuoltokokemusta ja paikallistietämystä yhdistyi Jätehuolto Niemelä Oy, Veli-Matti Jylhä Oy sekä Oy O Häggblom Ab aloittaessa yhteistoiminnan.

Olemme nykyään osa kotimaista Fluo-kiertotalouskonsernia, jonka juuret ovat kaltaisissamme johtavissa paikallisissa kierrätysyhtiöissä. Yhdistimme voimamme tarjotaksemme 100% paikallista palvelua valtakunnallisin voimin.

Jätehuoltoa, ei jätehuolia.

Meistä jätehuollon palvelu on parhaimmillaan, kun se on paikallista. Siksi vastaamme puhelimeen ja palvelemme sinua aina 100% paikallisesti, valtakunnallisin voimin. Lähes 50 vuoden kokemuksella ja paikallistietämyksellä pystymme tarjoamaan markkinoiden tehokkainta ja luotettavinta kierrätyspalvelua kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Jätehuoltoa, ei jätehuolia.

Jätehuoltopalvelut

Ekokuljetus tarjoaa kattavat, luotettavat ja yksilöidyt jätehuoltopalvelut sopimuksen mukaan.

 • Laadukkaat jätehuoltopalvelut kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille

 • Lähes 50 vuoden kokemuksella ja paikallistietämyksellä palvelemme tehokkaasti ja täsmällisesti

 • Toimimalla vastuullisesti ja läpinäkyvästi varmistamme, että asiakas täyttää jätelain ja säädösten vaatimukset

Kotitalouksien jätehuolto

Omakotitalon jätehuolto

Omakotitalon jätehuolto järjestyy yhdellä puhelinsoitolla Ekokuljetukselle. Tarjoamme jätehuoltoa kotitalouksille paikallisesti Kokkolassa ja lähikunnissa.

Jätehuoltopalvelut kotitalouksille sisältävät kotitalousjätteen kuljetukset eli roska-astian tyhjennykset, lokakaivojen tyhjennykset ja vaihtolavojen vuokrauksen.

Omakotitalon kotitalousjätteiden jätekuljetus suunnitellaan yhdessä asiakkaamme kanssa. Tyhjennysväli alueellamme on Ekorosk Oy:n määräysten mukaisesti 2 viikkoa. Tyhjennysvälin ja taloutesi koon perusteella laskemme, mikä on sopivan kokoinen jäteastia taloudellesi. Meiltä löytyy runsaasti erikokoisia jäteastioita kaiken kokoisille talouksille.

Yhdellä puhelinsoitolla toimitamme pihallesi jäteastiat, tyhjennykset alkavat sovitusti ja ilmoitamme myös kotitaloutesi jätesopimuksen tiedot Ekoroskille eli hoidamme puolestasi jätehuoltoon liittymisen.

Jätelajittelu on ensisijaisesti omakotitalon asukkaan vastuulla. Huolehdi biojäte kuten ruoantähteet mustaan roskapussiin ja energiajäte kuten elintarvikepakkaukset vaaleaan roskapussiin, jonka jälkeen jätteet pudotetaan ulkona olevaan jäteastiaan. Ekokuljetuksen jäteauto vastaa jätekuljetuksesta Ekorosk Oy:lle jatkokäsittelyä varten.

Taloyhtiön jätehuolto

Tarjoamme jätehuoltoa Kokkolan, Kälviän, Kruunupyyn, Lohtajan ja Pietarsaaren alueen taloyhtiöille. Palvelumme sisältää kotitalousjätteen kuljetukset, paperin- ja pahvinkeräyspalvelut sekä mahdolliset muut kierrätysastiat sopimuksen mukaan.

Lisäksi tarjoamme taloyhtiöille vaihtolavat erilaisiin remontteihin ja pihatöihin. Likakaivot tyhjennämme sopimuksen mukaan taloyhtiönne toivomina kuukausina.

Ota yhteyttä, kartoitamme taloyhtiösi tilanteen veloituksetta ja teemme jätehuoltosuunnitelman.

Yritysten jätehuolto

Yrityksen jätehuolto alkaa yleensä sillä, että kartoitamme yrityksen tarpeet yhdessä. Kartoitus tapahtuu usein henkilökohtaisella käynnillä tai vaihtoehtoisesti puhelimessa.

Kun kyseessä on yritys, tavoitteena on saada jätehuolto järkevämmäksi ja tehokkaammaksi. Moni yritys kaipaa nimenomaan kustannustehokasta, räätälöityä ratkaisua jätehuoltoonsa.

Kun otat yhteyttä meihin, käymme yhdessä läpi yritystoiminnassa syntyvän jätteen ja sen pohjalta teemme jätehuoltosuunnitelman ilman kustannuksia. Neuvomme, kuinka jätteet esimerkiksi kannattaa lajitella yrityksessä, jotta ratkaisu on mahdollisimman kustannustehokas. Jätehuoltosuunnitelman pohjalta teemme yrityksellesi tarjouksen räätälöidystä jätehuollosta.

Kun jätehuoltosopimus on tehty, kuljetamme pois kaikki jätelajikkeet ja toimitamme ne eteenpäin asianmukaista jatkokäsittelyä varten.

Yritysten jätehuoltoa varten tarjoamme:    

 • Jäteastiat

 • Vaihtolavat

 • Säiliöt

 • Puristimet

 • Tietosuoja-astiat, tietosuojapaperien keräys ja tuhoaminen

 • Ongelmajäteastiat, vaarallisten jätteiden keräys ja nouto

 • Erilaisten kaivojen (saostuskaivo, pienpuhdistamo, umpisäiliö) ja erotuskaivojen (öljyn- ja hiekanerotus) tyhjennykset, huuhtelut ja pesut

 • Vaihtolavapalvelu yrityksille, erilaisia ja erikokoisia vaihtolavoja, kontteja, puristimia eri jätteille myös pitempiaikaisesti esimerkiksi rakennustyömaille

 • Raportointi

Ekokuljetuksella on PKY-laatusertifiointi osoituksena yrityksemme laatuosaamisesta

Lokapalvelumme

Kokonaisvaltaista viemärihuoltoa ympäri vuoden nykyaikaisella kalustolla ja vuosien ammattitaidolla.

 • Tehokkaat viemäripalvelut kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille

 • Pidä kiinteistösi kuntoa yllä ennaltaehkäisevästi säännöllisellä palvelulla

 • Tyhjennämme kaivot nykyaikaisella kalustollamme nopeasti ja tehokkaasti

 • Viemäriongelmien ilmaantuessa, saat meiltä ripeästi apua

 • Palvelut erillisestä tilauksesta tai säännöllisesti sopimuksen mukaan

Tilaa palvelu

Lavapalvelut ja materiaalinkäsittely

Ekokuljetus tarjoaa huolettoman ja helpon ratkaisun isomman jätemäärän kuljettamiseen ja käsittelyyn. Olipa kyse rakennusjätteestä, purkujätteestä, puutarha- tai energiajätteestä, paikalle kannattaa tilata vaihtolava.

 • Erikokoisia vaihtolavoja erilaisiin tarpeisiin

 • Tuomme lavan sovittuna aika sovittuun paikkaan

 • Noudamme lavan tilauksesta ja toimitamme jätteen käsittelyyn

 • Jätteistä 90% toimitetaan edelleen hyödyntämiseen ja uusiokäyttöön

 • Käsittelemme osan jätteistä omassa laitoksessamme Kokkolassa

 • Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori

Vaihtolavan vuokraus omakotitalolle tai taloyhtiölle

Siirtolavan vuokraus on kätevä ratkaisu yksityishenkilöille tai taloyhtiöille esimerkiksi kevätpihojen siivoustalkoisiin. Vaihtolavalle mahtuu yleensä paljon kevyttä puutarhajätettä. Lisäksi vaihtolava on oiva apu remontissa ja remonttijätteen siivoamisessa tai asunnon tyhjennyksessä.

Kun tilaat lavan meiltä, toimitamme lavan toivomaasi paikkaan pihalla. Neuvomme ja opastamme myös lavan käytössä. Arvioimme, riittääkö yksi lava vai tarvitsetko useamman. Arvioimme myös kannattaako syntyvä jäte lajitella. Neuvomme lavan täytössä. Kevyempää energia- tai sekajätettä voi lastata lavalle reunoihin asti, mutta painavampaa maa- tai kiviainesta vain noin lavan puoliväliin asti.

Vaihtolava on helppo vaihtoehto sille, että ajat itse useamman kerran saman määrän jätettä jätteenkäsittelyyn. Laita lavalle mitä laitat ja Ekokuljetus kuljettaa sen pois oikeaan paikkaan.

Vaihtolavan vuokraus yrityksille

Ekokuljetus toimittaa vaihtolavat monipuolisesti yrityksille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi rakennusyritykset ja remonttiyritykset. Meiltä saa vaihtolavat myös kannellisina ja puristimilla.

Yrityksillä kuten rakennusliikkeillä on tänä päivänä jo itsellään paljon tietoa vaihtolavojen käytöstä ja jätteiden lajittelusta. Me opastamme silti mielellämme jätelavojen käytössä. Oikeaoppinen lajittelu ja kustannustehokas jätehuolto ovat käteviä keinoja pienentää kuluja ja parantaa katetta.

Kun otat yhteyttä ja kysyt vaihtolavat yritykselle, kartoitamme tarpeesi, suunnittelemme jätelavojen käytön yhdessä ja sovimme vuokra-ajan ja tarvittavat välityhjennykset. Lava voi olla vuokralla lyhemmän tai pidemmän ajan liiketoimintasi luonteen mukaan.

Meiltä saat vaihtolavat kattavalla palvelulla. Tuomme, välityhjennämme, viemme pois, toimitamme jätteen sinne minne se kuuluu ja tarvittaessa raportoimme kuljetukset.

WC-vuokraus


Tarjoamme kemiallisia vessoja vuokrattavaksi yleisötapahtumiin, isoihin perhejuhliin, rakennustyömaille tai missä ikinä hätä pääseekään yllättämään.

 • WC-vuokraus sisältää käyttövalmiiden vessojen kuljetuksen paikalle, väli- ja lopputyhjennykset sekä kuljetuksen pois

Tilaa palvelu
Osoitteemme
Ekokuljetus JNH Oy
Mäkilehdontie 6,
67600 Kokkola
Y-tunnus: 3144156-2
Puhelin
Puhelinnumero maanantaista torstaihin klo 8:00-15:30 ja perjantaisin klo 8:00-15:00:
0400 388 017

Päivystysnumero muina aikoina:
020 730 5780
Sähköposti ja henkilöstö
info(at)ekokuljetus.fi

Petri Niemelä, toimitusjohtaja
Puh. 044 567 7910
petri.niemela(at)ekokuljetus.fi

Julia Niemelä, ajojärjestely- ja henkilöstövastaava
julia.niemela(at)ekokuljetus.fi
Laskutus
Verkkolaskuosoite
OVT-tunnus: 003731441562
Operaattorin tunnus: BAWCFI22
Operaattori: BASWARE

Paperilaskujen skannauspalvelu
Ekokuljetus JNH Oy
##003731441562##
PL 68300026 BASWARE

Sähköpostiskannauspalvelu
Laskun voi lähettää myös PDF-tiedostona sähköpostin liitteenä osoitteeseen: lemonsoft.ostolaskut(at)bscs.basware.com
Kiitos! Otamme sinuun pian yhteyttä.
Ohhoh, nyt meni jotain pieleen. Tarkistatko syöttämäsi tiedot ja lähetät lomakkeen uudelleen?
MEISTÄ

Fluo tekee
kiertotaloudesta valtavirtaa.

Tarjoamme 100% paikallista palvelua valtakunnallisin voimin. Meiltä saat jätehuoltoa ilman jätehuolia vuosikymmenten kokemuksella.

Yli 6000 yritystä ja 35000 kotitaloutta luottavat Fluoon.

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota virrattoman hyvää sisältöä säännöllisen epäsäännöllisesti! 
Tilaamalla hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja annat suostumuksesi päivitysten vastaanottamiseen yrityksestämme.
Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta! Kuulet meistä piakkoin.
Hmm, nyt meni jotain vikaan. Tarkista sähköpostiosoitteesi ja yritäpä uusiksi?
© 2023 Fluo. Kaikki oikeudet pidätetään.
Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja analytiikkaan. Suostumuksellasi käytämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen. Klikkaamalla 'Selvä' hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu evästeisiin ja tietosuojaselosteeseemme.