En lokal
tjänst, med en nationell styrka

Ekokuljetus är det ledande avfallshanteringsföretaget i Karlebyregionen och erbjuder avfallshantering, materialhantering, lös- och växelflakstjänster samt uthyrning av toaletter. Vi är en del av den inhemska Fluo-gruppen.

Ekokuljetus är en del av Fluo-gruppen.

Ekokuljetus är det ledande avfallshanteringsföretaget i Karlebyregionen och erbjuder avfallshantering, materialhantering, lös- och växelflakstjänster samt uthyrning av toaletter. Ekokuljetus föddes 2017 när mer än hundra års erfarenhet av avfallshantering och lokal kunskap samlades när Jätehuolto Niemelä Oy, Veli-Matti Jylhä Oy och Oy O Häggblom Ab började arbeta tillsammans.

Vi är nu en del av den finska Fluo-gruppen för cirkulär ekonomi, som har sina rötter i ledande lokala återvinningsföretag som oss. Vi gick samman för att erbjuda 100% lokal service med en nationell närvaro.

Avfallshantering, inte avfallsbekymmer.

Vi anser att avfallshanteringstjänster är som bäst när de är lokala. Det är därför vi svarar i telefon och alltid servar dig med 100% lokal, rikstäckande service. Med nästan 50 års erfarenhet och lokal kännedom kan vi erbjuda marknadens mest effektiva och tillförlitliga återvinningstjänster för hushåll, bostadsrättsföreningar, företag och den offentliga sektorn. Avfallshantering, inte avfallshantering.

Tjänster för avfallshantering

Ekokuljetus erbjuder omfattande, pålitliga och personliga avfallshanteringstjänster enligt överenskommelse.

 • Avfallshanteringstjänster av hög kvalitet för hushåll, bostadsrättsföreningar, företag och den offentliga sektorn

 • Med nästan 50 års erfarenhet och lokal kännedom hjälper vi dig effektivt och korrekt

 • Genom att agera ansvarsfullt och transparent ser vi till att våra kunder följer avfallslagstiftningen och föreskrifterna

Hantering av hushållsavfall

Hushållsavfallshantering

Hushållsavfallshantering kan ordnas med ett enda telefonsamtal till Ecotransport. Vi tillhandahåller avfallshanteringstjänster för hushåll lokalt i Karleby och de omgivande kommunerna.

Avfallshanteringstjänster för hushåll inkluderar transport av hushållsavfall, dvs. tömning av kärl, tömning av septiktankar och uthyrning av växelflak.

Transporten av hushållsavfall för privata hushåll planeras tillsammans med våra kunder. I vårt område är intervallet mellan insamlingarna 2 veckor, i enlighet med Ekorosk Ltd:s bestämmelser. Baserat på hämtningsfrekvensen och storleken på ditt hushåll beräknar vi rätt storlek på soptunnan för ditt hushåll. Vi har gott om kärl i olika storlekar för hushåll av alla storlekar.

Med ett telefonsamtal levererar vi kärlen till din trädgård, börjar tömma dem enligt schemat och ger också ditt hushålls avfallsavtalsuppgifter till Ekorosk, så att vi tar hand om avfallsinsamlingen åt dig.

Avfallssortering är främst den boendes ansvar i enfamiljshuset. Organiskt avfall såsom matavfall slänger du i den svarta soptunnan och energiavfall såsom matförpackningar slänger du i den ljusa soptunnan och sedan slänger du avfallet i soptunnan utanför. Ekokuljets sopbil transporterar avfallet till Ekorosk Oy för vidare behandling.

Avfallshantering för bostadsaktiebolag

Vi tillhandahåller avfallshanteringstjänster för bostadsaktiebolag i Karleby, Kälviä, Kronoby, Lochteå och Jakobstad. Vår tjänst omfattar transport av hushållsavfall, pappers- och kartonginsamling och eventuella andra återvinningskärl enligt överenskommelse.

Dessutom erbjuder vi bostadsrättsföreningar bytestillstånd för olika renoveringar och trädgårdsarbete. Vi tömmer era septiktankar enligt avtal under de månader som bostadsrättsföreningen önskar.

Kontakta oss, så kartlägger vi kostnadsfritt situationen i bostadsrättsföreningen och utarbetar en avfallshanteringsplan.

Avfallshantering för företag

Avfallshantering i ett företag börjar oftast med att vi tillsammans identifierar företagets behov. Detta görs ofta personligen eller alternativt via telefon.

För företag handlar det om att göra avfallshanteringen mer rationell och effektiv. Många företag söker en kostnadseffektiv och skräddarsydd lösning för sin avfallshantering.

När du kontaktar oss går vi tillsammans igenom det avfall som uppstår i din verksamhet och utifrån det tar vi fram en avfallshanteringsplan utan kostnad för dig. Vi ger dig till exempel råd om hur du ska sortera avfallet i din verksamhet för att göra lösningen så kostnadseffektiv som möjligt. Baserat på avfallshanteringsplanen ger vi ditt företag en offert på en skräddarsydd avfallshanteringstjänst.

När ett avfallshanteringskontrakt har undertecknats transporterar vi bort alla typer av avfall och vidarebefordrar dem till lämplig vidare bearbetning.

För hantering av företagsavfall erbjuder vi :

 • Behållare för avfall

 • Bytesflak

 • Tankar

 • Pressar

 • Dataskyddsbehållare, insamling och förstöring av dataskyddspapper

 • Behållare för farligt avfall, insamling och uppsamling av farligt avfall

 • Dränering, spolning och tvättning av olika typer av brunnar (septiktankar, septiktankar, cesspooler) och septiktankar (olje- och sandavskiljare)

 • Växelflaksservice för företag, olika typer och storlekar av växelflak, containrar, komprimatorer för olika typer av avfall, även för längre perioder, t.ex. för byggarbetsplatser

 • Rapportering

Ekokuljetus har PKY-kvalitetscertifiering som bevis på vår kvalitetsexpertis

Våra avloppstjänster

Omfattande avloppstjänster året runt med modern utrustning och mångårig yrkesskicklighet.

 • Effektiva avloppstjänster för hushåll, bostadsrättsföreningar, företag och den offentliga sektorn

 • Håll din fastighet i gott skick med regelbundet förebyggande underhåll

 • Vi tömmer brunnar snabbt och effektivt med vår moderna utrustning

 • Om du har problem med dränering kan vi hjälpa dig snabbt

 • Tjänster på begäran eller regelbundet enligt överenskommelse

Beställ tjänst

Bytesflak och materialhantering

Ekokuljetus erbjuder en problemfri och enkel lösning för transport och hantering av större mängder avfall. Oavsett om det handlar om byggavfall, rivningsavfall, trädgårdsavfall eller energiavfall är det värt att beställa en växelflak.

 • Olika storlekar på bytesflak för olika behov

 • Vi för bytesflaket vid överenskommen tidpunkt till överenskommen plats

 • Vi hämtar bytesflaket på begäran och levererar den till avfallssorteringen

 • 90% av avfallet skickas till ytterligare återvinning och återanvändning

 • Vi bearbetar en del av avfallet i vår egen anläggning i Pedersöre

 • Våra kunder är hushåll, bostadsbolag, företag och den offentliga 

Uthyrning av ett mobilt hem för ett privat hus eller bostadsföretag

Att hyra en container är en bekväm lösning för privatpersoner eller bostadsbolag vid t.ex. vårstädning av gården. En container rymmer vanligtvis mycket lätt trädgårdsavfall. Det är också ett bra verktyg för renoveringsarbeten, städning av renoveringsavfall eller rensning av ditt hem.

När du beställer en pall från oss kommer vi att leverera den till din önskade plats på gården. Vi kan också ge dig råd och vägledning om hur du ska använda pallen. Vi bedömer om det räcker med en pall eller om du behöver fler. Vi bedömer också om det är värt att sortera det avfall som genereras. Vi kan ge dig råd om hur du ska fylla pallen. Lättare energi- eller blandavfall kan lastas ända ut till pallens kanter, men tyngre jord eller sten bara ungefär till hälften.

En bytpall är ett enkelt alternativ till att själv köra samma mängd avfall till avfallsbehandling flera gånger. Lägg det du lägger på pallen så transporterar Ecotransport bort det till rätt ställe.

Byt hyrbil mot företag

Ekokuljetus levererar ett brett sortiment av växelflak till företag. Bland våra kunder finns bygg- och renoveringsföretag. Vi kan också förse er med växelflak i dunkar och med klämmor.

Företag som byggföretag har redan mycket information om användningen av växelflak och avfallssortering. Vi ger fortfarande gärna råd om användningen av avfallspallar. Korrekt sortering och kostnadseffektiv avfallshantering är praktiska sätt att minska kostnaderna och förbättra marginalerna.

När du kontaktar oss för att fråga efter växelflak till ditt företag kartlägger vi dina behov, planerar användningen av avfallspallarna tillsammans och kommer överens om hyresperioden och den nödvändiga mellanliggande insamlingen. Du kan hyra en container för en kortare eller längre period beroende på vilken typ av verksamhet du bedriver.

Vi erbjuder en heltäckande tjänst för containrar. Vi importerar, förmedlar, tar bort, levererar avfallet där det hör hemma och rapporterar transporten vid behov.

Uthyrning av toaletter


Vi erbjuder kemiska toaletter för uthyrning till offentliga evenemang, stora familjesammankomster, byggarbetsplatser eller vart som helst där en nödsituation kan uppstå.

 •  

Beställ tjänst
Vår adress är
Ekokuljetus JNH Oy
Mäkilehdontie 6,
67600 Kokkola
FO-nummer: 3144156-2
Telefon
Telefonnummer Måndag till torsdag 8.00-15.30 och fredag 8.00-15.00:
‍0400388 017

‍Övriga
tider:
020 730 5780
E-post och personal
info(at)ekokuljetus.fi

Petri Niemelä,verkställande direktör
‍Puh
. 044 567 7910
petri.niemela(at)ekokuljetus.fi

Julia Niemelä, Driving and Personnel Manager
julia.niemela(at)ekokuljetus.fi
Fakturering
Online fakturaadress
OVT ID: 003731441562
Operator ID: BAWCFI22
Operator: BASWARE

‍Pappersfakturaskanningstjänst
Ekokuljetus JNH Oy
##003731441562##
PL 68300026 BASWARE

E-post skanningstjänst
Du kan också skicka din faktura som en PDF-fil bifogad i ett e-postmeddelande till lemonsoft.inköpsfakturor(at)bscs.basware.com
Tack för att ni kom! Vi kommer att kontakta dig inom kort.
Ohhoh, nu gick något fel. Kan du kontrollera den information du angav och skicka in formuläret igen?
OM OSS

Fluo gör
den cirkulära ekonomin till mainstream.

Vi erbjuder 100% lokal service med en nationell styrka. Med decennier av erfarenhet erbjuder vi avfallshantering utan krångel.

Mer än 6 000 företag och 35 000 hushåll litar på Fluo.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få intressant innehåll med jämna mellanrum! 
Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och samtycker till att få uppdateringar om vårt företag.
Tack för att du prenumererar på nyhetsbrevet! Du kommer att höra från oss snart.
Hmm, något gick fel. Kontrollera din e-postadress och försök igen?
© 2023 Fluo. Alla rättigheter förbehållna.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och för analys. Med ditt samtycke använder vi också cookies för att rikta marknadsföring. Genom att klicka på "OK" godkänner du vår användning av cookies. Läs vår cookie- och integritetspolicy.